Career

Monteur Elektrische Tracing

Ellen Bastiaensens

De Hertel groep is een internationaal, groeiend bedrijf dat zich richt op multidisciplinaire dienstverlening aan grote industriële bedrijven. In België vertegenwoordigt Hertel een 500-tal personeelsleden die actief zijn in isolatie, tracing, en stellingbouw.Met onze expertise op al deze terreinen en onze instelling van dienstverlening aan de klant, proberen wij een totaaloplossing te bieden voor alle onderhouds- en nieuwbouwprojecten waarmee de industrie geconfronteerd wordt. Met 4 vestigingen verspreid over heel België, kunnen wij met onze dienstverlening ook het ganse land bereiken. Voor onze vestiging in Wijnegem zijn wij op zoek naar een voltijdse Monteur elektrische tracing

Positie: Als monteur tracing werk je mee aan nieuwbouw- en onderhoudsprojecten voor onze klanten in de procesindustrie (chemie, petrochemie, farmacie, voedingsindustrie enz). Je voert in teamverband opdrachten uit op verschillende werven of op een vaste onderhoudswerf. Je rapporteert aan de werfleider.

 

Functie:  aanleggen van tracing rond pijpleidingsystemen en installaties op verschillende nieuwbouwprojecten of op een vaste onderhoudswerf.

 

 

Profiel:

-       Je hebt al enkele jaren ervaring in elektrische tracing op pijpleidingsystemen en mechanische Installaties / Apparatenbouw;

-       Attest VCA, en Onafhankelijke Adembescherming zijn een absoluut pluspunt;

-       Je hebt een basiskennis van elektriciteit verworven via onderwijs – optie industriële elektriciteit

-       Je bent resultaatgericht en kan zelfstandig werken;

-       Je hecht belang aan veilig werken;

-       Je hebt een rijbewijs B.

 

Aanbod:

Naast een competitieve verloning bieden wij je een uitdagende job in een dynamische omgeving. Wij bieden ook reële doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar:

Hertel – t.a.v . Ellen Bastiaensens - Bijkhoevelaan 14 – 2110 Wijnegem

Of per mail naar: Vacature@hertel.be

 

 

Meer informatie over Hertel op www.hertel.com

Meer informatie over de vacature: 03/360.82.11