In de volle breedte

Access Solutions bekijkt projecten altijd in de volle breedte. Zo is de toegankelijkheid vaak niet eenvoudig. Of er is een mechanisch probleem, er is Engineering nodig en er zijn ook nog de gebruikelijke zaken als zoals Isolatie, Coating en Inspectiewerk. 

Logistieke uitdagingen 

Merijn Buitelaar was destijds Project Manager bij Hertel Access Solutions. In mei heeft zijn team een reparatie uitgevoerd op een onbemand productieplatform van Wintershall. “In eerste instantie werd ons gevraagd te kijken naar de mogelijkheid van het plaatsen van een mobiel platform of een ‘netting system’ om een reparatieploeg toegang te geven tot de onderzijde van het helideck. We zijn met de klant naar het platform gevlogen, hebben het technische probleem gevonden, maar ook de logistieke uitdagingen geconstateerd. Daarna hebben we een innovatieve manier bedacht om het probleem op te lossen.”

Maarten Vrolijk van Wintershall Nederland: “De toegevoegde waarde van Hertel is het team, hun technische kennis en expertise.”

Te klein platform

Op het helideck in de Noordzee heeft Hertel Access Solutions compacte mobiele platforms gecombineerd met Rope Access-technieken en daarna het technische probleem verholpen. Merijn: “Het was direct duidelijk dat het platform te klein was voor al het benodigde materieel en mankracht als er steigers gebouwd zouden worden. Dus moesten we het anders aanpakken. Na goedkeuring van alle plannen konden wij met een klein team in mei de klus klaren.” 

Geïntegreerde platform 

Het project voor Wintershall was geen standaardklus. “Door het samenvoegen van onze specialistische kennis, de volledige toewijding van ons team, ons technisch inzicht en onze engineering solutions konden we deze klus klaren.” Het is een multidisciplinair team dat zowel de eigen kennis als die van anderen binnen Hertel kan bieden. “Wij bieden altijd een geïntegreerde oplossing die werkt.”

Onze toegevoegde waarde

De klant centraal

We zijn met de klant naar het platform gevlogen, hebben het technische probleem gevonden, maar ook de logistieke uitdagingen geconstateerd. 

Verschillende technieken

Op het helideck in de Noordzee heeft Hertel Access Solutions compacte mobiele platforms gecombineerd met Rope Access technieken.

Geïntegreerde oplossing

Wij bieden altijd een geïntegreerde oplossing die werkt.